ClojureBridge 2, Helsinki

12.11.2022

Reaktor Innovations, Yliopistonkatu 4, 00100 Helsinki .

Helsingin ClojureBridge -jatkotapahtuma järjestetään lauantaina 12.11.2022. Tapahtuman paikkana on Reaktorin toimisto osoitteessa Reaktor Innovations, Yliopistonkatu 4, 00100 Helsinki .

ClojureBridgen tarkoituksena on lisätä monimuotoisuutta Clojure-yhteisössä tarjoamalla ilmaisia, aloittelijaystävällisiä koodaustyöpajoja naisille.

ClojureBridge on ilmainen ja tarkoitettu kaikille, jotka identifioituvat naiseksi.

Tapahtuma järjestetään 12.11.2022 klo 11-19. Osallistujat pääsevät kokeilemaan uusia asioita Clojurella ja sen erilaisilla kirjastoilla. Tarkempi ohjelma muodostuu osallistujien toiveiden mukaan. Tapahtumassa tarjoillaan välipalaa sekä päivällinen.

Osallistujilta toivotaan, että he ovat osallistuneet ainakin yhteen ClojureBridgeen, tai ovat kokeilleet Clojurea jossakin muussa yhteydessä aiemmin. Osallistujalla tulisi olla mukana oma kannettava tietokone, jossa on sekä wifi että oikeudet asentaa ohjelmia (ns. admin-oikeudet).

Mukaan maksuttomaan tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki naiseksi identifioituvat. Ilmoittautuminen aukeaa 14.9.2022 klo 12:00. Huomioithan, että jos tapahtumaan on enemmän osallistujia kuin on paikkoja, osallistujat arvotaan ilmoittautumisen päätyttyä.

Mikäli tapahtumaan jää vapaita paikkoja, myös miehet ovat tervetulleita ilmoittautumaan naisosallistujan avecina.

Tapahtuman mahdollistavat sponsorimme: